top of page
Bob Marley

Jack Pot

Ik zou graag zien dat mensen zichzelf zijn en vrede met zichzelf hebben. Ik zie de mens het liefste lachen.

Ik ben ondernemer geworden omdat ik het anders wilde: minder werken, genoeg verdienen. Het boek 4-urige werkweek klonk fantastisch! Meer vrije tijd om te besteden aan wat ik belangrijk vind. Ondernemen om in deze vorm te kunnen bestaan was een logische stap. Eigenheid om buiten de lijntjes te kleuren.

 

Er bestaat geen handleiding voor het leven, het leven heeft geen haast, je hoeft het niet te weten. Je bent perfect zoals je bent zei Fellini. Daar geloof ik in, ieder mens is perfect zoals die is. Ontdek jezelf. Durf open te zijn, ook over je schaamte, je verdriet, je boosheid. Ken uzelf.

 

Wij willen het graag goed doen. We zijn redelijke wezens en we willen van betekenis zijn, maar jij bent je grootste criticus. Doe niet wat een ander van je verwacht, maar doe juist dat wat je zelf wilt. Je hoeft niet deel te nemen of te voldoen aan ‘iemand anders zijn’ plaatje.

Wat voor mij heel natuurlijk is, is dat ik rebelleer tegen het ‘moeten’ en het op mijn eigen manier wil doen. Daar blijf ik dan naar zoeken tot ik het heb gevonden. Mijn manier en ik stimuleer anderen om dit ook te doen. Om te gaan voor hun droom en dat niets ze laat tegenhouden. Ook niet als je nog niet weet wat je droom is, je komt alleen dichterbij als je jezelf beter leert kennen.

 

Stroom mee met de golven van het leven. Open staan voor wat er is en komt, ook al weten we dat niet. Leer hoe jij je wilt verhouden tot anderen en ontdek wat jij wilt.

In 2016 rondde ik mijn eerste autobiografisch fictieve boek af, de roman genaamd 'Hé Gek, kom terug!' Nu werk ik zonder haast aan z'n vervolg.

bottom of page