top of page
Bob Marley

Jack Pot

Ik zou graag zien dat mensen zichzelf zijn en vrede met zichzelf hebben. Je bent perfect zoals je bent zei Fellini. Daar geloof ik in: ieder mens is perfect zoals die is. Ontdek jezelf en durf jezelf te leren kennen. Doe niet wat een ander van je verwacht, maar doe juist wat je zelf wilt. We willen het graag goed doen, maar jij bent je grootste criticus. Het leven heeft geen haast, we kunnen niet alles al weten.

Het ligt in mijn natuur om te rebelleren tegen het ‘moeten’. Ik wil het op mijn manier doen. Daar blijf ik naar zoeken tot ik het heb gevonden. Ik stimuleer anderen om dit ook te doen. Om te gaan voor hun droom en dat niets ze laat tegenhouden. Ook niet als je nog niet weet wat je droom is of als hij onmogelijk lijkt, je komt alleen dichterbij als je jezelf beter leert kennen.

 Leer hoe jij je wilt verhouden tot anderen en ontdek wat jij wilt.

Ik ben ondernemer geworden omdat ik het anders wilde: minder werken, genoeg verdienen. Het boek 4-urige werkweek klonk fantastisch! Meer vrije tijd om te besteden aan wat ik belangrijk vind. Ondernemen om in deze vorm te kunnen bestaan was een logische stap. Eigenheid om buiten de lijntjes te kleuren.

Zakelijk gezien heb ik vanaf 2008 ervaring opgedaan als HBO Verpleegkundige in de geestelijke gezondheidszorg en door de jaren heb ik mezelf door middel van cursussen en opleidingen (o.a. Filosofisch Practicus aan het ISVW te Leusden) gespecialiseerd in gespreksvoering met een holistische houding. Vandaar dat ik in het kennismakingsgesprek ook bv. mensen kan adviseren om niet met mij in gesprek te gaan, maar om naar een Cranio Sacraal therapeut te gaan als ik vermoed dat dat een betere route is voor u. 

Dat ben ik in het kort. Als u meer wilt weten, vraag gerust!

bottom of page