top of page
Gezapige Jack Pot

Jack Pot

Een goed gesprek voeren?

Een gesprekspartner?

Ja, eindelijk. Gewoon iemand waar je een goed gesprek mee kunt voeren. Een gesprek waarin je wordt gezien, jij al je gedachten kunt delen en je gevoel erkent wordt.

Dat kan opluchten. Als je niet weet wat je wilt of wat je aan moet met een bepaalde situatie of over welke keuze je twijfelt.  Het delen ontspant.


Een gesprek voeren is een laagdrempelige manier om contact te maken en bij jezelf stil te staan.  In contact met een ander leer jij jezelf kennen.

Ik luister naar je, maak af en toe een grapje. Samen onderzoeken we wat jou bezighoudt, ik stel vragen, zet je aan het denken en help je bewuster te worden. Gesprekken vinden namelijk vaak plaats vanuit het gevoel dat je iets moet of juist omdat je verder wilt komen. Deze gesprekken hebben geen doel en juist dat brengt je vaak verder. Door in het gesprek geen focus te leggen op een doel waar je uit wilt komen, geef je jezelf de ruimte om vrijuit te onderzoeken door je gedachten te (laten) bevragen.

In die creatieve verwondering ligt het proces van niet-weten. Dit proces van onderzoeken geeft soms onzekerheid, maar levert vaak juist op waar je naar op zoek bent: een inzicht die rust schenkt of jou helpt een keuze te maken.

Een goed gesprek voeren kan terwijl we wandelen in stad of natuur of zittend in m'n praktijk aan de Martinikerkhof 11 of buiten in de zon.

Een gesprek duurt ongeveer drie kwartier tot een uur.

'Gezien worden.

Zonder dat je anders hoeft te zijn.'

Stilstaan.

Vertragen.

Het niet weten mag.

Even niets moeten.

Wijzer worden.

Wandelen op z'n Bartjes:

vol van verwondering,

nieuwsgierigheid

en een grapje.

Ik ben er voor jou.

Stel vragen.

Dan valt er soms een kwartje inzicht.

Kosten per gesprek -

E60,-

'Rittenkaart' gesprekspartner -

5 gesprekken - E275,-

10 gesprekken - E500,-

Vrijblijvend:
kennismaken | meer informatie | een eerste gesprek voeren?

Kalm an doen.

bottom of page