DSC_0361_bewerkt_bewerkt_edited_edited_edited.jpg

De huisfilosoof

Een Huisfilosoof vlieg je in en is betrokken gedurende een overeengekomen periode aan uw bedrijf of organisatie. Dit kan op projectbasis en eventueel langer al naar gelang.

Wat doet de Huisfilosoof?
Ik maak vrijblijvend kennis. Van daaruit kunnen we kijken of we iets voor elkaar kunnen en willen betekenen. Ik werk op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen. Het onderlinge contact staat bij mij voorop. Als u bereidt bent om samen stil te staan om te reflecteren op uw vraag, luister ik graag om samen uw vraag te verdiepen.

Wanneer kunt u de huisfilosoof gebruiken?
Om:
- structureel 1 op 1 ontwikkelingsgesprekken te voeren
- structureel in teamverband morele dilemma’s te bespreken
- mini filosofische gesprekken op locatie te voeren
- de cursus 'niet weten' in teamverband te ondernemen

 

Elke vraag is het onderzoeken waard.
Het gaat om wezenlijke vragen. De vragen die ertoe doen, die elk aspect van uw bedrijf of organisatie aangaat. De Huisfilosoof heeft geen vaste manier van werken, maar humor mag de vlag hijsen.

Betekenisvol zijn, impact maken & verbinding aangaan. Drie waarden die ik de moeite waard vind.

Als Huisfilosoof combineer ik mijn kwaliteiten als schrijver, theaterman, Denk consulent en gespreksleider morele beraden. In combinatie met mijn rustige houding en luisterend oor voeren humor en lichtheid de boventoon.

De startvraag is -
waar wilt u zich samen met mij in verdiepen door middel van een reflectiemoment? 

'Af en toe stilstaan op je pad voor een moment van reflectie, dat brengt focus en helderheid van geest. Het is wijs om daar de tijd voor te nemen.'